Cautare

8419 de rezultate pentru "adresa telekom roman" (3.81 secunde)
"Eu am fost jucator, eu stiu ce inseamna sa anunte un antrenor ca pleaca cu doua etape inainte de terminarea bataliei, eu inteleg mai bine decat Mihai Stoica lucrul asta", a declarat Ciprian Marica pentru Telekom Sport.
Dar asta nu o fac jucatorii tineri, liderii pe care ti i-am spus mai devreme. Ei trebuie sa intervina, iti dai seama din teren", a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.
Nu vreau sa dau nume, pentru ca pare o oroare sa ajungi la o asemenea compromitere a fotbalulul. Nu am inventat noi asta, dar la noi sunt multe suspiciuni", a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.
La Toni nu s-a intamplat niciodata, la altii da", a spus Mihai Stoica la Telekom Sport. FCSB va juca impotriva Universitatii Craiova pe 28 noiembrie 2021.
Mihai Stoica a fost invitat la emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport, si a vorbit despre penaty-urile controversate primite de echipa sa in meciul cu UTA.
Dintre transferurile pe care le stiu, sunt facute de cluburile care au fost interesate de jucator", a declarat expertul Telekom Sport.
Nu cred ca e o problema ca el nu mai e fizic in Bucuresti", a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.
De aceea acum e ca la un targ asa, te duci sa faci oferte si sa cumperi", a declarat Ionut Lupescu, pentru Telekom Sport.
Echipa antrenata de Toni Petrea a castigat cu 3-0 in "Stefan cel Mare", iar expertul Telekom Sport, Nicolae Dica, a comentat partida.
La cum loveste de bine mingea Sefer, daca o ridica la faza aceea, nu mai apara Popa", a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.
Democratia nu merge asa", a spus MM Stoica la Telekom Sport. Claudiu Keseru a ajuns la FCSB la finalul lui august 2021, atacantul jucand la echipa ros-albastra si in intervalul ianuarie 2014 - februarie 2015.
In studioul, Meme Stoica, managerul general FCSB, si Bogdan Cosmescu, comentator Telekom Sport, au analizat partida care s-a desfasurat pe Arena Nationala.
Ei ii iubesc la fel de mult, stiu ca sunt patimasi, ca baga mana in buzunar ca sa vina dupa noi. Urmasii nostri sper sa fie mai echilibrati un pic", a spus Mihai Iosif la Telekom Sport.
Ce dorim, ce putem oferi, ce cautam la un antrenor, la cum vrem sa arate clubul, iar Mutu e ce dorim noi", a declarat Victor Angelescu pentru Telekom Sport.
Seful statului roman a mai spus ca "Romania garanteaza Republicii Moldova ca va fi cel mai puternic avocat pentru integrarea sa in UE".
In ajutorul lor au venit Petre Roman, liderul partidului Forta Democrata, dar si cunoscutul consilier de imagine israelian Ron Werber.
Statul roman nu este un stat laic - Cum administrati, din functia politica, cele 18 culte religioase in relatia lor cu statul?
Presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, si senatorul PSD Razvan Teodorescu au declarat ieri, dupa o discutie cu Ion Iliescu, ca o forma institutionalizata a Polului Social ar putea capata contur la 3 mai.
Alina Gorghiu, ca reprezentant AVAS, l-a ajutat pe Baaklini Said sa castige procesul cu statul roman, neprezentandu-se la proces! ... Ceea ce, fiind cetatean roman, conform Constitutiei, nu ar fi fost posibil, caci un cetatean roman nu poate fi extradat.
limba noastra romaneasca.In cronici, insa, se spune ca vorbeau limba roman. In latina si greaca nu se poate transcrie i, a, s, t, a si atunci au scris roman. ... Pentru ca dac, get sau roman e acelasi lucru.
google-analytics.com